Maria Blohm & Jessica Frej

– Baka gott utan gluten –

glutenfria ostfrallor

Vi fick ett mejl!

Vi får många mejl och en del brev från er och vi blir alltid lika glada över att höra hur våra recept underlättat, skapat glädje och njutning i er vardag. För oss är det en drivkraft att veta att när vi kämpar med ett recept så finns det någon som kommer att få stor glädje av det sedan.
Det här mejlet kom i veckan från Karin:

”Så underbart att höra sonen säga ”jag är kär i dessa ostfrallor”. Receptet på ostfrallorna har han hittat i er bok Baka nytt som jag nyligen köpt. 10 år och han har gjort de mest gudomliga ostfrallor, jag är imponerad och han njuter. Han fick diagnos celiaki för ca 1 år sedan och ibland är längtan stor efter sådant vi andra äter men som innehåller gluten. Han kommer med all säkerhet använda er bok många gånger. Blir till att gå ut och handla alla era böcker nu. Fortsätt det bra jobbet!”

Tack Karin och tack för att vi fick citera dig och använda dina bilder och hälsa sin son att vi blir så glada över att höra detta!

Här kan du köpa Baka nytt.glutenfria ostfrallor20160409_183556

baka glutenfrittbaka gott utan glutenceliakiGlutenfri frukostglutenfrittglutenfritt brödhembakatnaturligt glutenfrittutan mjölmixer

mariaochjessica • 19 april, 2016


Previous Post

Next Post