Maria Blohm & Jessica Frej

– Baka gott utan gluten –

Image-1

Glutenfritt i London

Jag (Jessica) har precis kommit hem från en semester i London och bara måste tipsa om alla fantastiska glutenfria ställen som finns där! För det första, det känns som att alla har koll på glutenfritt, vart man än kommer! Många har en glutenfri meny och kan erbjuda bröd, pasta och pizza. Man får ofta frågan om det är preferens äta glutenfritt eller om man har celiaki. Det tycker jag är toppen, så man vet att de har förstått att man har en ”riktig” sjukdom.

Här kommer mina London favoriter.

1. http://www.beyondbread.co.uk

Beyond breadEtt glutenfritt bageri och café. Väldigt goda bröd, allt från surdegsbröd till baguetter och brioche. Det finns också kakor, pajer, och andra godsaker. Allt är glutenfritt och de godaste bröden jag någonsin lyckats köpa.

 

 

 

Image-1

2. http://birdrestaurants.com

Glutenfri fried chicken. Första gången i livet som jag åt det, så har inget att jämföra med men det smakade helt ljuvligt! All deras fried chicken är glutenfri så man behöver inte oroa sig för att få fel mat heller, vilket är underbart!

 

 

 

3. http://www.lapolenteria.co.ukIMG_1140

En helt glutenfri restaurang som serverade den bästa raviolin jag någonsin smakat. Bara den är värd ett besök, fylld med nötkött och serverad med en balsamicosås, pinjenötter och russin. Låter kanske lite udda men var så otroligt gott!

 

 

 

 

4. http://www.wahaca.co.ukImage-1

Här kan man frossa i tacos, tostadas och taquitos med inspiration från Mexico. Smakrikt och gott. Egen glutenfri meny så lätt att välja. Goda drinkar och cocktails också, ett plus!

 

 

 

Och här kan ni läsa om Marias London-tips från resan vi gjorde 2014.

/Jessica

glutenfree londonglutenfria restaurangerglutenfria tipsglutenfrittglutenfritt i londonglutenfritt kafelondonresa glutenfritt

mariaochjessica • 31 mars, 2016


Previous Post

Next Post